Hvor finder jeg Accord?

Du finder Accord på 
VesterbroNørrebro og i Lyngby.

Du er altid velkommen til at ringe til en Accord butik på 70 15 16 17

Har du en stor samling eller spørgsmål vi ikke har besvaret i FAQ listen (til højre), kan du skrive til os på accord@accord.dk

Husk at skrive:
 • Hvad?
 • Hvor meget?
 • Hvor?
 • Dit telefonnummer!
 

Hvad køber vi?

 • Musik på CD
 • Musik på vinyl LP, 12" og 7" singler
 • Film på DVD & Blu-ray
 • Konsol spil (kun symbolske priser)
 • Bøger (kun store samlinger på minimum flere hundrede bind)
 • Tegneserier (kun store samlinger på flere hundrede bind)
 • Ukurante medier, eks. lakplader på 78 / VHS film / kassettebånd m.m (Kun store samlinger på mange hundrede/tusinder af titler og kun til "symbolske" afregningspriser)
 

FAQ - Svar på alle dine spørgsmål

Her står alt hvad du vil vide! I hvert fald næsten alt du kunne finde på at spørge os om, så tjek lige listen ;-)
 

KØB:  

Søger du noget bestemt?

Har I Pink Floyd´s "The Wall" på LP?
Søger du noget bestemt er det altid bedst at besøge os. Vi har ingen former for elektronisk registrering af hvad vi har, men vores personale er levende leksikon´er og vil altid gerne hjælpe dig!

I butikkerne står alle varer opdelt efter genrer og de er opstillet alfabetisk, så det er let at finde frem til det, du søger/ønsker. De enkelte butikker har deres eget varelager, men ringer du til os kan vi stille dig om til alle afdelinger.
Vores vareudvalg afspejler hvad vi køber ind, men finder du det ikke idag, kan vi sagtens have det en anden dag.

God jagt!

 

SALG & BYTTE:   

Kan jeg aflevere min samling i en af jeres butikker?

Ja, vi køber små og mellemstore samlinger hver dag i alle Accord butikkerne (dog ikke på vores lagerudsalg).

Du er velkommen til at medbringe dine LP/CD/Blu-ray/DVD´er til en Accord butik for et gennemsyn. Vi får mange samlinger til gennemsyn hver dag og det tager tid at kigge stand. Vi tager derfor imod dine varer og ringer til dig når vi er klar med et uforpligtende bud. Undgå venligst at komme et kvarter inden lukketid. Se mere information om køb, salg og bytte nedenfor.

Vi skal se standen på dine LP/CD/Blu-ray/DVD´er for at kunne give dig et konkret tilbud.

 

Hvor lang tid tager det?

Små samlinger: Du er velkommen til at medbringe dine LP/CD/Blu-ray/DVD´er til en Accord butik for et gennemsyn. Da det tager tid at kigge stand og vi ofte har kø, tager vi imod dine varer og ringer til dig, når vi er klar med et uforpligtende bud.
Store samlinger:
Se næste spørgsmål

 

Henter I store samlinger?

Hvis du vil afhænde en samling, som fylder mere end 5 flyttekasser, så har vi mulighed for at afhente på din adresse, hvis du bor i Storkøbenhavn. Hver onsdag mellem 10 og 16 kører vores transport og henter samlinger efter forudgående aftale.

Vi har en vognmand, som kører en gang om ugen i StorKøbenhavn. Vi kommer så med et skriftligt eller telefonisk tilbud og bringer varerne tilbage ugen efter, hvis vi ikke kan blive enige om prisen.
Hvis du bor udenfor Storkøbenhavn/Nordsjælland og du er indstillet på at pakke det, du vil sælge os, i solide emballager, kan vi sende dig et fragtbrev, hvor vi betaler fragten. Når vi modtager varerne, går vi dem igennem og giver et tilbud. Hvis du accepterer skal du skrive under på et købsbilag og du får pengene via bankoverførsel. Hvis ikke, sender vi varerne retur med fragtmanden på din egen regning.
Endelig er der den mulighed, at vi kommer og kigger på samlingen hos dig og evt. giver dig et tilbud på stedet, dog kun i særlige tilfælde med meget store og spændende samlinger.
 

Har du en stor samling, så ring os på 70151617 
Her kan du tale med en af butikscheferne i vores 3 Accord-butikker.
Eller du kan skrive til os: accord@accord.dk


NB!
Husk at beskrive;
 • hvilket medie du taler om (LP/CD/DVD/Blu-ray m.m.)
 • lidt om genren(e)
 • et par eksempler på konkrete kunstnernavne, der er typiske for samlingen
 • ca. hvor mange du har
 • hvor du bor
 

Hvad får jeg for mine ting?

Forskellen på et velholdt Beatles bokssæt og en slidt Mr. Music opsamling er ligeså stor som en velholdt Arne Jacobsen Svanestol og en slidt Ikea køkkenstol. Det er derfor rigtig svært at give dig en prisidé uden at have set dine varer. Der er ikke en fast pris på bestemte medier og markedet bevæger sig hele tiden.

Vi kan fortælle følgende:

Specielt på LP er der en del sjældne titler, som vi betaler fornuftige priser for. Specielle udgivelser i de rigtige presninger, kan have stor værdi. Rock fra 60´erne og 70´erne er særligt efterspurgt. De store navne som Beatles, Hendrix, Led Zeppelin, Rollings Stones, Pink Floyd m.v. er altid i kurs. Jazz, heavy metal og velholdt hip hip er også meget efterspurgt.

Det samme gør sig gældende på CD. De store rock navne, special editions, store danske kunstnere og helt nye udgivelser trækker op. 

Danske film, klassikere, sjældne film, interessante bokssæt og Disney film betaler vi lidt mere for end meget gengse varer.

De mest almindelige titler på CD og DVD giver ikke meget pr. stk, men har du mange i god stand, kan det altid blive til noget.

Standen er vigtig!

Stærkt ridsede LP/CD/DVD´er med slidte, grimme eller vandskadede omslag er værdiløse. Mindre ridser og skrammer trækker også stærkt ned i prisen. Det samme gør meget snavsede omslag. Vi skal altså se standen på dine LP/CD/DVD´er for at kunne give dig et konkret tilbud.

Der er rigtig mange faktorer, der har betydning for prisen; stand på plade og omslag, salgbarhed, oplag, udgivelse, udgivelsesland og meget mere. Det er derfor meget svært at give priseksempler. Vores ekspedienter har stor musikviden, har mange års erfaring og kender markedet, som det ser ud lige nu.

Du har mulighed for at vælge imellem at sælge eller bytte dine LP/CD/Blu-ray/DVD´er. Bytteprisen er ca. 30% højere end kontantprisen. Du kan bede medarbejderen om begge priser, før du tager beslutningen.

 

Jeg har skrevet en liste. Kan I give et tilbud?

Det er ikke nødvendigt at skrive en liste over den samling du gerne vil sælge. Vi vil altid hellere se varerne, end at se en liste over dem. Har du skrevet den, siger vi tusind tak for dit arbejde med det og kigger den gerne igennem.

Vi kan som regel give dig en idé om, hvor vi ligger prismæssigt, men et konkret tilbud kan først gives, når vi har set varerne og standen.

 

Køber I lakplader(78´ere)/kassettebånd/bøger m.m.?

De ældre medier er sjove og hyggelige, men repræsenterer efterhånden sjældent nogen større prismæssig værdi, da der er meget få købere til dem.

Vi køber meget store partier af lakplader, bøger, kassettebånd, plakater, tegneseriealbums/bøger m.m. men ikke enkelt eksemplarer eller små partier. Disse medier har som hovedregel en meget lille salgsværdi og vi betaler derfor, som hovedregel, kun symbolske beløb for disse. Oftest køber vi dem i forbindelse med større samlinger LP/CD/DVD’er.

Vi tager gerne imod film på VHS, men der er desværre ikke længere penge i dette medie.

 

Skal jeg huske legitimation?

Hvis du siger ja tak til det tilbud du får af os, så skriver vi et købsbilag til dig, som er udfærdiget efter politiets og Told & Skats anvisninger. Dette indebærer, at vi skal se billedlegitimation:

 • Pas
 • Kørekort
 • Lignende, officiel ID (med billede)
Det skal vi for at sikre os, at varerne ikke er stjålet. Af samme årsag opbevarer vi de ting, vi køber på et lukket lager i 14 dage, således at politiet kan komme og kigge os i kortene.
 
 

STAND & PRISMÆRKER:  

Hvordan forstås mærkerne på jeres vinyl?

I Accord har vi to segmenter af vinyl.
 • Dem med rabatmærker - se dem her
 • De lidt mere specielle, som gradueres dvs. mærkes for stand og indhold - læs mere her
 

Hvorfor er der ikke graduering på jeres CD´er?

Vi sælger kun CDer (+ DVD´er, Blu-ray film og spil) I vores faste butikker, hvis de er i perfekt stand. Derfor graduerer vi ikke disse varer.

I vores 2. sorteringskældre på Vesterbro og Nørrebro kan der være mere eller mindre hørbare ridser, men til rigtig gode priser. Det er altid fornuftigt at tjekke varens stand, når du køber fra 2. sorteringen.

 

ANDET:  

Kan I skrive mit ønske op?

Vi ville så gerne! Vi oprettede engang en ønskeliste for alle der søgte en bestemt vare, men det viste sig at arbejdet og udgifterne i forbindelse med at gennemgå listerne og finde de ønskede varer frem var for høje til at videreføre denne service.

Søger du noget bestemt er det er altid bedst at besøge os eller ringe til os på 70 15 16 17. Vi har ingen former for elektronisk registrering af hvad vi har, men vores personale er levende leksikon´er og vil altid gerne hjælpe dig!

De enkelte butikker har deres eget varelager. Ringer du til os kan vi stille dig om til alle afdelinger.
Vores vareudvalg afspejler hvad vi køber ind, men finder du det ikke idag, kan vi sagtens have det en anden dag.

Undtagelsen: På vores lagerudsalg har vi hverken mail eller telefon og konceptet er et andet, så her skal du selv kigge ind og lede efter det du søger.

God jagt!