ALT OM DET DU SØGER

Accord er ikke en helt almindelig butik.
Vi handler med brugt og dvs. at du ikke kan finde alt... til gengæld er det kun her du kan finde det, som ingen har!
 

JEG LEDER EFTER...

Har I Pink Floyd´s "The Wall" på LP?

Det altid bedst at besøge os. Vi har ingen former for elektronisk registrering af hvad vi har, men vores personale er levende leksikon´er og vil altid gerne hjælpe dig!
Vores vareudvalg afspejler hvad vi køber ind. Finder du det ikke i dag, kan vi sagtens have det en anden dag! Det lyder måske besværligt, men der er faktisk virkelig fedt når man får smag for jagten!


 


Hvor finder jeg Accord?

Du finder Accord på
VesterbroNørrebro og i Lyngby.

Du er altid velkommen til at ringe til en Accord butik på 70 15 16 17

Har du en stor samling eller spørgsmål vi ikke har besvaret i FAQ listen (til højre), kan du skrive til os på accord@accord.dk

Husk at skrive:
 • Hvad?
 • Hvor meget?
 • Hvor?
 • Dit telefonnummer!
 

STAND OG PRISMÆRKER

I Accord har vi to segmenter af vinyl:

 • Dem med rabatmærker - se dem her
 • De eftertragtede, specielle eller originale, som gradueres dvs. mærkes for stand og indhold - læs mere her
 

ALT OM SALG OG BYTTE

Her står alt hvad du vil vide!
I hvert fald næsten alt,
som du kan finde på at spørge os om...
så tjek lige listen ;-)
 
 

HVAD KØBER VI?
 
 • MUSIK PÅ VINYL
 • MUSIK PÅ CD
 • FILM PÅ DVD & BLU-RAY
 • Pladespillere, forstærkere og gode CD-afspillere (kun hvis de virker)
 • Memorabilia
 • Konsol spil PS, PSP, X-BOX, NINTENDO
 • Bøger (kun store samlinger på flere hundrede)
 • Tegneserier (kun store samlinger på flere hundrede) 
 • Sjældne kassettebånd
 • Ukurante medier, eks. lakplader på 78 / VHS film / alm. kassettebånd m.m (Kun store samlinger på mange hundrede/tusinder af titler og kun til "symbolske" afregningspriser)
 

HVORDAN?

Vi køber små og mellemstore samlinger hver dag i alle Accord butikkerne; Vesterbro, Nørrebro, Lyngby (ikke på vores lagerudsalg).
Du er velkommen til at medbringe dine LP/CD/Blu-ray/DVD´er til en Accord butik for et gennemsyn. Vi SKAL se standen på din samling for at kunne give dig et konkret tilbud.


Hvor lang tid tager det?
Da det tager tid at kigge stand og vi ofte har kø, tager vi imod dine varer og ringer til dig, når vi er klar med et uforpligtende bud.


Henter I store samlinger? 

Ja, hvis du har mere end 5 flyttekasser! Har du en stor samling, så ring os på 70151617 
Her kan du tale med en af butikscheferne i vores 3 Accord-butikker.
Eller du kan skrive til os: accord@accord.dk


NB!
Husk at beskrive;
 • hvilket medie du taler om (LP/CD/DVD/Blu-ray m.m.)
 • lidt om genren(e)
 • et par eksempler på konkrete kunstnernavne, der er typiske for samlingen
 • ca. hvor mange du har
 • hvor du bor
 • vigtigt: dit telefonnummer!
 

SALG & BYTTE HANDLER

Du har mulighed for at vælge imellem at sælge eller bytte din samling. Bytteprisen er ca. 30% højere end kontantprisen. Du kan bede medarbejderen om begge priser, før du tager beslutningen. Du kan i øvrigt få et tilgodebevis, som gælder i 20 år, hvis du ikke kan bruge hele beløbet på en gang.

Hvad kan jeg bytte til?
Du kan bytte til andre brugte varer på alle medier. Vi har mere end 30.000 varer i alle vores butikker. Du kan ikke bytte til fabriksnye medier og tilbehør.

Hvor kan tilgodebeviser bruges?
Vores tilgodebeviser gælder som sagt i 20 år og kan bruges i alle 3 Accord butikker samt på vores lagerudsalg.

Husk Billed ID og Sygesikringskort
Efter Told & Skats anvisninger skal vi bede om at se gyldig legitiomation når varer handles.

 

HVOR MEGET?

Hvad får jeg for mine ting?
Forskellen på et velholdt Beatles bokssæt og en slidt Mr. Music opsamling er ligeså stor som en velholdt Arne Jacobsen Svanestol og en slidt Ikea køkkenstol. Det er derfor rigtig svært at give dig en prisidé uden at have set dine varer. Der er ikke en fast pris på bestemte medier og markedet bevæger sig hele tiden. Vi SKAL se din samling for at vurdere stand og pris.

Men jeg vil rigtig gerne vide noget!!!
Vi kan fortælle følgende...
VINYL
Specielt på vinyl er der en del sjældne titler, som vi betaler fornuftige priser for. Specielle udgivelser i de rigtige presninger, kan have stor værdi. Rock fra 60´erne og 70´erne er særligt efterspurgt. De store navne som Beatles, Hendrix, Led Zeppelin, Rollings Stones, Pink Floyd m.v. er altid i kurs. Jazz, heavy metal og velholdt hip hip er også meget efterspurgt.
CD
Det samme gør sig gældende på CD. De store rock navne, special editions, store danske kunstnere og helt nye udgivelser trækker op. 
De mest almindelige titler på CD giver ikke meget pr. stk, men har du mange i god stand, kan det altid blive til noget. 
DVD
Danske film, klassikere, sjældne film, interessante bokssæt og Disney film betaler vi lidt mere for end meget gengse varer. De mest almindelige titler på DVD giver ikke meget pr. stk, men har du mange i god stand, kan det altid blive til noget.
Standen er vigtig!
Vi køber ikke vandskadede, stærkt ridsede eller usalgbare medier. Mindre ridser og skrammer trækker ned i prisen. Det samme gør meget snavsede omslag.
Pak respektfuldt
Hvis du afleverer din samling pænt i kasser med alle covers i samme retning er det meget nemmere for os at kigge din samling igennem. Tid koster penge. Hvis vi skal bruge lang tid på at få dem i orden bliver tilbuddet lavere.

 

ANDET

Jeg har skrevet en liste. Kan I give et tilbud?
Det er ikke nødvendigt at skrive en liste over den samling du gerne vil sælge. Vi vil altid hellere se varerne, end at se en liste over dem. Har du skrevet den, siger vi tusind tak for dit arbejde med det og kigger den gerne igennem.

Vi kan som regel give dig en idé om, hvor vi ligger prismæssigt, men et konkret tilbud kan først gives, når vi har set varerne og standen.

Køber I lakplader, VHS bånd, kassettebånd m.m.?
Vi køber desværre ikke længere disse medier.

De ældre medier er sjove og hyggelige, men repræsenterer efterhånden sjældent nogen større prismæssig værdi, da der er meget få købere til dem. Vi tager gerne imod donationer af disse medier og ser om vi kan finde dem et nyt hjem. Dog skal det siges at få kassettebånd kan have værdi, så forhør dig i vores butikker.